Contact

Plaats hieronder een bericht en ik reageer zo snel mogelijk!

9 gedachten over “Contact

 1. Beste Debora!
  Gisteren heb ik mijn veertigste verjaardag gevierd, en ik heb mijn familie en vrienden in Duitsland en Zwitserland gevraagd om een donatie voor jouw project op Lesbos te geven in plaats van kado’s. – En dat hebben ze ook gedaan! 🙂
  Ik had jouw heel interessante blog gelezen en jouw foto’s aan mijn familie en vrienden laten zien: We vinden het absoluut fantastisch en moedig van jou om op zo directe manier mensen in nood te helpen en te ondersteunen! Je bent een heel bijzondere, sterke jonge vrouw!
  Ik heb net met vreugde het geld van mijn familie en vrienden aan jou doorgestuurd. Een van mijn vrienden (Jörn Heller) heeft zijn donatie direct aan jou overgemaakt.
  We wensen jou kracht en Gods zegen voor jouw werk op Lesbos en we horen graag van jou via jouw newsletter/blog.
  Hartelijke groetjes van Martina & Michael Glock

  • Dag Martina en Michael,
   Wat fijn om te horen dat jullie op deze manier geld voor me hebben verzameld en zo willen bijdragen aan het werk op Lesbos. Ontzettend bedankt voor jullie donatie, ik heb deze inmiddels ontvangen. Ik zorg dat jullie mailtjes krijgen zodra ik nieuwe verhalen op mijn site post.
   Dankjewel voor de lieve woorden en de betrokkenheid!
   Liefs, Debora

 2. Goedemorgen Debora, wat leuk om mijn vroegere buurmeisje weer te zien,en dan op deze manier.Ik werd geattendeerd op je reisverslagen via deze link.In onze kerbode.Aanstaande zondag wordt er voor dit mooie werk in Tholen gecollecteerd.Vorige week in Oud -Vossemeer..Ik weet van nog 2 andere jonge Vossemeerders dat ze in kamp Moria gezeten hebben en ken ook hun verhalen.Ook zei zeggen:het laat je nooit meer los.Bedankt voor je mooie en getuigende verhalen..Bijzonder om te horen en we hopen datje werk niet alleen de omstandigheden verandert,maar ook juist door je getuigenis van Jezus Christus en Zijn liefde voor mensen harten raakt.Wij als gezin steunen jou niet alleen financieel maar ook met onze gebeden.Een hartelijke groet van ons allemaal.Ook voor jou familie.

 3. Beste Debora,

  Bijzonder werk en bijzondere verhalen daar dragen we graag aan bij, Ik ben erg benieuwd of je mij ook in contact kan brengen met lokale initiatieven.

  Groet,.
  Steven

 4. Beste Debora!
  Van jouw ouders heb ik van jullie auto ongeluk gehoord. Verschrikkelijk!
  Maar God zij dank is er niets ergs met jullie gebeurd. Dat is toch waarachtig een wonder! Ik hoop dat het weer helemaal goed gaat met jou en jouw collega‘s!
  Jouw vader heeft mij het boek „Unprepared“ geleend: heel indrukwekkende foto‘s en teksten uit het perspectief van de helpers in het vluchtelingenkamp!
  Ik wens jou en jouw medewerkers van Euro Relief Gods zegen in alles wat jullie doen! De Here zou jullie iedere dag zijn liefde, zijn kracht en zijn vrede geven!
  En ik verheug me al op jouw volgend bericht uit Lesbos.
  Groetjes, Martina

 5. Beste Debora,

  We kennen elkaar niet maar we lazen in de krant van het mooie werk dat je doet in Lesbos. We vinden het geweldig om te zien dat iemand van jou leeftijd zich zo inzet voor de hulpbehoevende medemens en willen je steunen met een donatie. We wensen je veel succes en zegen op je werk.

  Mvgr Chris en Karen Koppejan.

 6. Hallo Debora,
  Ik heb net een gift overgemaakt naar jou.
  Gebruik voor jezelf wat nodig is, de rest voor het mooie werk wat je doet.
  Heel veel succes met alles wat er op je pad komt.
  Groet Leonie

 7. Ha, op de één of andere manier is de donatie stopgezet, kan ik nog gewoon wat overmaken naar Hervormd Bruinisse of moet dat nu naar iets anders? Gr, Janet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.