Doneer

Werken met EuroRelief betekent leven zonder inkomen. Het geld dat zij binnenkrijgen wordt zoveel mogelijk aan de vluchtelingen besteed. Om wel in mijn levensonderhoud te kunnen voorzien ben ik afhankelijk van sponsoren. Help jij mee om mijn werk mogelijk te (blijven) maken?

Voor mijn vaste lasten heb ik al veel sponsoring ontvangen, maar er zijn nog steeds eenmalige of maandelijkse giften welkom. Het geld dat ik zelf voor mijn levensonderhoud niet nodig heb, kan ik besteden aan de noden van de vluchtelingen. Bij het geven van een gift hoef je niet groots te denken, iedere euro is van harte welkom.

Giften kunnen worden overgemaakt op een rekeningnummer van mijn diaconie. Zij hebben een ANBI-status en op die manier kunt u de gift van de belasting aftrekken. De gegevens hiervoor zijn:

 • Naam rekeninghouder: Diaconie Hervormde Gem. Bruinisse
 • Rekeningnummer: NL44 RABO 0343 3640 34
 • Onder vermelding van: Eenmalige/maandelijkse* bijdrage Project Lesbos Boekcode: 84.14 Noodhulp 
 • * Vermeld in de opmerkingen of uw gift eenmalig of maandelijks is.
 • In het geval van een maandelijkse gift verzoek ik u om deze in te stellen op de 25e van de maand.

Als u uw gift niet via de diaconie wilt geven, maar rechtstreeks aan mij wilt doneren kan dat via rekeningnummer NL85 INGB 0795713061 t.n.v. D. Molenaar. 

6 gedachten over “Doneer

 1. Debora, ik ken je niet hoewel ik bijna je overbuurvrouw ben. Wat je doet voor onze medemensen spreekt mij echt aan.
  “De jeugd” wordt zo makkelijk over 1 kam geschoren. In een gesprek daarover zeg ik vaak, de hardste schreeuwers hoor je en meestal negatief. .Jij levert het bewijs dat er ook jeugd is met het hart op de goede plek.
  Ik wens je een gezegende tijd toe op Lesbos.
  Ik maak een eenmalige gift over op je rekening.

 2. Dag Debora,
  Zoals eerder gemeld: ik wil je graag steunen door een maandelijkse gift. Dat berichtje is al onderweg. Ik ga nu jouw missie doorgeven aan mensen in mijn omgeving.
  Fijn dat ik ook nieuwsbrieven kan ontvangen. Op deze manier is het mogelijk ‘dichterbij’ betrokken te raken met de verschrikkelijke problemen maar ook met de ’tekenen van hoop’ die door mensen als jij daadwerkelijk worden opgericht.
  Ik wens je van harte Gods zegen toe!

 3. Hoi Debora,
  Ik zit al een tijdje te dubben of ik hier wat zou zeggen en zo ja, wat zou ik dan zeggen!? Ik ga maar gewoon beginnen. Ik ben gelovig opgevoed, maar sinds een hele lange tijd ga ik niet meer naar de kerk. Ongeveer een jaar geleden ben ik begonnen met het lezen van de bijbel, voor het eerst van m’n leven… Ik ken wel een aantal verhalen en thuis werd er ook voorgelezen uit de bijbel, maar ik had nog nooit de bijbel zelf gelezen . Iets wat ik iedereen trouwens aanraadt! Dat maakte mij pas écht bewust van de aanwezigheid van God, van het grote offer dat Hij en de Here Jezus hebben gebracht uit liefde voor ons, de mens en wat Hij allemaal voor ons gedaan heeft, nog steeds doet en eeuwig zal blijven doen. Het maakt mij nederig en ik voel mij schuldig, maar tegelijkertijd geeft het mij ook rust. Het zichzelf wegcijferen van de Here Jezus uit liefde voor zijn Vader en voor ons, om ons te redden, staat in schril contrast met hoe velen van ons tegenwoordig met elkaar omgaan: ikke ikke en ikke. Egoïsme komt helaas volop voor in deze wereld en ik zal de laatste zijn om te zeggen dat ik daar niet aan mee doe. Daarom vond ik het zo fijn om jouw stukje in de krant te lezen! Wat jij gaat doen, ga je doen uit liefde voor je medemens en daarmee uit liefde voor God en dat vind ik gewoon heel erg mooi! Het vereist heel veel moed en vertrouwen om zoiets te gaan doen en gelukkig heb jij die moed en dat vertrouwen gevonden. Dat is heel bewonderenswaardig! Als iedereen zou zijn zoals jij, dan zou Moria niet bestaan…
  Heel veel sterkte, kracht, liefde en geluk toegewenst op Moria.

 4. Beste Debora,

  Als klasgenootje van je moeder leven we met elkaar mee, iedere belangrijke gebeurtenis wordt gemeld. Zo ook jou werk op Lesbos, Lies stuurde een link door.
  We houden ons hart vast voor Lesbos, misschien ben je daar nog steeds. Waar je ook bent : heel veel sterkte met jou mooie en moedige werk !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.