Foto’s

Welkom in mijn fotogallerij! Deze gallerij geeft je een kleine impressie van mijn leven op het prachtige eiland Lesbos (zeker een aanrader voor je vakantie!) en het werk dat ik doe in Moria.

Vanwege de veiligheid zijn sommige personen op de foto’s onherkenbaar gemaakt. Van de personen die wel herkenbaar op de foto’s staan, heb ik toestemming om de foto online te zetten.

Onderaan deze pagina’s heb ik filmpjes toegevoegd van mediaberichten over de situatie in Moria.

Moria in zomer 2018. Zo’n 9.000 mensen opeengepakt in een kamp dat gebouwd was voor zo’n 3.000 mensen.
Dit was Moria in winter 2017/2018. De kinderen die rond 5:30 in beeld komen heb ik in januari 2018 in Moria ontmoet.
Deze video gaat in op onderlinge conflicten tussen vluchtelingen in Moria en de invloed van IS. Mensen vragen regelmatig of ik me wel eens onveilig voel in het kamp. Gelukkig merk ik dat als er geweld voorkomt, dit eigenlijk altijd gericht is op andere vluchtelingen en niet op NGO’s of vrijwilligers. Je kunt je vast wel ook voorstellen dat de onmenselijke situatie waarin de vluchtelingen worden geplaatst veel frustratie en boosheid bij hen oproepen.

1 thought on “Foto’s

  1. Wat een toestanden Debora.zo uitzichtloos ,het is niet te bevatten dat mensenin die toestanden moeten leven.
    ik wens je Gods kracht en nabijheid toe om dit allemaal te verwerken.Maar wat je voor de minste gedaan heb ,heb je aan mij gedaan zeg de Heere.sterkte Debora .hartelijke groet .Bep Batenburg .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *