Foto’s

Welkom in mijn fotogallerij! Deze gallerij geeft je een kleine impressie van mijn leven op de prachtige eilanden Lesbos en Samos en het werk dat ik heb gedaan.

Vanwege de veiligheid zijn sommige personen op de foto’s onherkenbaar gemaakt. Van de personen die wel herkenbaar op de foto’s staan, heb ik toestemming om de foto online te zetten.

Onderaan deze pagina’s heb ik filmpjes toegevoegd van mediaberichten over de situatie op het eiland vlak na de brand van September 2020.

Dit is een erg goede video die de gespannen situatie in beeld brengt en ook ingaat op de politieke achtergrond.
Deze video laat zien hoe de situatie was net na de brand van Moria. De situaties op de straat komt aan bod, maar ook de twijfel en onzekerheid van de vluchtelingen over het nieuwe kamp.

2 gedachten over “Foto’s

  1. Wat een toestanden Debora.zo uitzichtloos ,het is niet te bevatten dat mensenin die toestanden moeten leven.
    ik wens je Gods kracht en nabijheid toe om dit allemaal te verwerken.Maar wat je voor de minste gedaan heb ,heb je aan mij gedaan zeg de Heere.sterkte Debora .hartelijke groet .Bep Batenburg .

  2. Hallo Debora .
    Wat een nood en ellende is er toch ,maar wat geweldig dat er altijd weer mensen zijn die zich willen inzetten voor de medemens in nood .
    Mag de Heere jullie de kracht en del liefde geven om dienstbaar te zijn in Zijn naam .een hartelijke groet Bep Batenburg .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.